top of page

NIEUWS

 

KLAAZZ is altijd in beweging!


Sponsering , tochten, publicaties en andere initiatieven. Lees hieronder meer!

 

 

Eric Jansen volbrengt Tour du ALS

Juni 2014Vrijdag  30 mei heeft Eric Jansen van Cycle Team KLAAZZ met succes de Mont Ventoux beklommen. Maar liefst drie keer beklom hij de "kale reus" voor het goede doel ALS. Hij was één van de weinigen die de tocht met dit resultaat volbracht, omdat de tocht door verslechterde weersomstandigheden werd ingekort.

Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!
 

KLAAZZ actief tijdens Sallandtocht Zwolle

April 2014Woensdag 2 april nam het fietsteam KLAAZZ deel aan de Sallandtocht.

De tocht die de renners door een prachtige omgeving leidt telt een afstand van 140 km. Deze werd met perfecte weersomstandigheden verreden. Alle KLAAZZ renners hebben de tocht met succes volbracht, volgend jaar weer!
 

KLAAZZ ondersteunt Eric Jansen bij zijn 
voorbereidingen voor Tour du ALS 2014

Januari 2014in 2007 werd bij Babs, een goede collega van Eric, ALS vastgesteld. Dit was een enorme dreun voor haar en haar dierbaren. Eric heeft in de afgelopen jaren gezien wat een impact deze slopende ziekte heeft. Hij heeft bewondering voor Babs hoe zij, ondanks alle ellende, zo positief in het leven blijft staan. Helaas kan hij Babs niet beter maken, maar hij kan zich wel inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen om de tot nu toe ongeneeslijke ziekte ALS op de kaart te zetten en om onderzoek te kunnen doen naar deze slopende ziekte. Hoop is er om voor te vechten. Eric wil dat doen door zijn deelname aan de "Tour du ALS" en om 3x de Mont Ventoux op te fietsen.

 

KLAAZZ ondersteunt Eric hierbij door trainingen, onderhoud en materialen. Wilt u Eric ook steunen, dat kan via onderstaande link:

http://deelnemers.tourduals.nl/member/ericjansen/
 

KLAAZZ actief tijdens voorjaarstrainingen

Januari 2014Net als voorgaande jaren wordt er ook in 2014 gestart met de voorjaartrainingen. Deze trainingen vinden plaats op zondag 9, 16 en 23 maart en vertrekken vanuit Bemmel (clubhuis 't Verzetje).

 

Er wordt getraind met variabele groepen in verschillende niveaus.

Alle disciplines die men gebruikt tijdens het fietsen komen aan bod: waaier rijden, sprinten, klimmen, aflossen, etc.

 

Voor elke renner is er wel een groep waar hij of zij zich bij aan kan sluiten en waar men zich thuis voelt.

 

Er volgt een aankondiging van deze voorjaarstrainingen in de regionale kranten. 
 

KLAAZZ Nieuwe shirtsponsor meisjes D1 Sportclub Valburg

Januari 2014Sportclub Valburg heeft met ingang van het nieuwe seizoen twee nieuwe teams, namelijk: ME1 en MD1.

 

KLAAZZ neemt de komende twee jaar de shirtsponsoring voor het meisjesteam D1 op zich. Een leuke uitdaging voor zowel KLAAZZ als de meiden!

 

Speciaal voor deze gelegenheid is er een nieuw logo ontworpen waarmee duidelijk wordt waar KLAAZZ voor staat.

 

Wij wensen de meiden heel veel succes, maar voornamelijk veel plezier de komende competitie.

Team Challenge 4 Life na 2012 en 2013 ook in 2014 actief voor KWF

​December 2013

 

Heeft de Alpe d'Huzes destijds geleid tot het fietsmerk KLAAZZ, ook nu nog wordt aan deze organisatie een warm hart toegedragen. De fietskledinglijn die KLAAZZ sinds 2010 op de markt brengt is ook team "Challenge 4 Life" niet ontgaan. Zij gingen op 6 juni 2012  en

7 juni 2013 de strijd aan. In 2014 neemt dit team, in een andere samenstelling, weer deel aan Alpe d'HuZes.

 

Inmiddels is bij het grote publiek bekend welke bedragen de deelnemers aan Stichting Alpe d'HuZes bij elkaar hebben gefietst.

 

Ondanks alle negatieve publicaties eind 2013 zijn wij van mening dat de stichting altijd in het belang van KWF en daarmee de bestrijding tegen kanker heeft gehandeld.

KLAAZZ sponsort tennisjeugd valburg

Februari 2012

 

Om de competitiespelende tennisjeugd van Valburg te blijven stimuleren, heeft KLAAZZ het initiatief genomen de kinderen geheel in het nieuw te steken. Samen met nog drie andere Valburgse ondernemers (De Kapperij, Jurate en Salon la Pureté) zijn alle kinderen voorzien van tenniskleding in uiteraard de clubkleuren wit/groen.

Als dit niet tot geweldige prestaties leidt!bottom of page